بررسی هنر و جایگاه خیاطی در نورآباد ممسنی ویژه برنامه فرارو
خیاطی مانند خطاطی و نقاشی از اولین هنرهای ابداعی بشر بوده است. این هنر جایگاه ویژه ای در بین ایرانیان دارد. با ورود تکنولوژی به عرصه خیاطی و شکل گیری تولیدی های بزرگ لباس در دنیا این هنر نیز از این تغییرات اثرهای گوناگونی را در خود تجربه کرد.
نورآباد ممسنی امروزی در اوایل دهه ۴۰ شمسی با یکپارچه شدن ۲۹ روستا و آبادی به اولین نقطه شهری در ممسنی و رستم تبدیل شد. نقطه شهری که بازار کوچکی داشت و در دسترس اغلب افراد قرار داشت. عبدالله زراعت پیشه یکی از قدیمی ترین خیاط های شهرستان ممسنی است، که از ابتدا در حرفه خیاطی مشغول به کار بوده است. افراد زیادی از زراعت پیشه تاکنون لباس دامادی خود را تهیه کرده اند.
چالش های گوناگونی را پشت سر گذاشته است، اما همواره با هنر دستان خود تن پوش زیبایی برای مردم شهرستانهای ممسنی و رستم تولید می کند. دوخت های عبداله زراعت پیشه در بین مردم به دوخت های تضمینی شهرت دارد.
پایگاه تحلیلی خبری ممسنی و رستم این بار برای یادآوری خاطرات بازار قدیمی شهر نورآباد ممسنی سراغ این خیاط کهنه کار رفته است تا ابعاد کار وی و تاریخ خیاطی نوین را در شهر نورآباد ممسنی بررسی کند. این گفتگو توسط مهرناز زارعی در ویژه برنامه فرارو صورت گرفته است.
زراعت پیشه در ایام خاصی از سال نیز به صورت نذری اقدام به دوخت لباس برای مراجعین می کند.